ΝΕΑ ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ ΟΕ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο τουρισμός είναι τομέας που έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, ιδιαίτερα με την ειδική μορφή που τον προσεγγίζει η εταιρία.

Ήδη από το 2000 η ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ ίδρυσε τη θυγατρική ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ για την εκμετάλλευση τουριστικών μονάδων στα Ιόνια Νησιά. Παράλληλα, σε συνεργασία με τη θυγατρική της εταιρία συμβούλων ΕΞΑΝΤΑΣ, ξεκίνησε η υλοποίηση προγραμμάτων ειδικού τουρισμού και ειδικότερα αγροτουρισμού.

Ξενοδοχειακή μονάδα στη Λευκάδα
Η Λευκάδα είναι ένα νησί με ελάχιστες αξιόλογες τουριστικές υποδομές και πολλά πλεονεκτήματα, όπως την δια ξηράς προσέγγισή της, την εγγύτητά της με τα λοιπά νησιά του Ιονίου κλπ. Για το λόγο αυτό επελέγη για την ανέγερση της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας Α’ κατηγορίας, 220 κλινών, συνολικού προΰπολογισμού 10 εκατ.€ της θυγατρικής εταιρίας ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Τ.Τ.Ε.Ε., σε ακίνητο 23 στρεμμάτων στην περιοχή ΝΙΚΙΑΝΑ κοντά στο ΝΥΔΡΙ της Λευκάδας. Το project είναι στο στάδιο της υλοποίησης, ενώ η περάτωση των εργασιών κατασκευής υπολογίζεται στα μέσα του 2003. Παράλληλα η θυγατρική προχώρησε σε αγορά άλλων δύο οικοπέδων για την επέκταση της ξενοδοχειακής της παρουσίας στη Λευκάδα. Top

Zoogle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *